Friss hírek

Balham Comedy - humorfesztivál Londonban

Balham Comedy - humorfesztivál Londonban

2014. 07. 07.





Harry Hill humorista szerint a Balham Comedy fesztivállal ünnepelhetjük meg mindazt, ami jó az élő komédiaműsorban. A stand up produkció, mint mondja, attól lesz remek és átütő, hogy a fellépő érdeklődve és szeretettel szemléli az egész világot.

Az rendezvénynek London ad otthont a város elsőszámú kabarépubjában, a Banana Cabaretben (The Bedford, 77 Bedford Hill, Balham SW12 9HD). A már jól ismert nagy nevek mellett friss tehetségekkel is találkozhatunk. Két, gyógyszerrel nehezen kezelhető mellékhatásra azonban már most szeretnénk felhívni a figyelmet! A biztos hasfájás valamint a hirtelen egyensúlyvesztés okozta székből kiesés kellemetlen velejárója lehet a vidám eseménynek.

Ha a kezdeti izomfájdalmakon sikeresen túljutunk, 8 éjen és 9 napon át hallgathatjuk testközelből kedvenc humoristáink poénjait; rajonghatunk, együtt nevethetünk és megismerhetünk még több olyan előadót, akik miatt érdemes telesírnunk a London mintás szuvenír zsebkendőinket.

A családosoknak sem kell otthon maradniuk; lesznek speciális, egész napos rendezvények szülők és gyermekek részére, valamint ingyenes comedy-workshop várja majd a humorista pálya iránt érdeklődőket. Ha kedved támad kipróbálni magad a stand-up komédiázás világában, akkor ne habozz részt venni a július 12-13-ai hétvégén zajló workshopon délután 14 és 16 óra között. A program szponzora a londoni Wandsworth Council, a házigazda/műsorvezető pedig John Moloney lesz.

A workshop kezdeményezés a tavalyi évben indult útjára, sikerrel rajtolt, és a következő évek során minden bizonnyal hagyománnyá válik - mert ki tudja, talán éppen itt fedezik fel a jövő nagy humorista tehetségeit. Az átlagos jegyárak 8 és 16 font között mozognak – vagyis olcsón juthatunk minőségi szórakozáshoz.  

Akik biztosan ott lesznek Londonban július 11. és 19. között, hogy mosolyt csaljanak az arcunkra: Robert Newman, Paul Daniels, Phill Jupitus, Reginald D. Hunter, Tim Vine, Stephen K Amos, Marcus Brigstocke, Milton Jones, Shappi Khorsandi, Mark Steel, Richard Herring, Jeremy Hardy, Susan Calman, Kevin Day, Gary Delaney, Kerry Godliman, Tony Law és Fred MacAulay.A 2014-es Balham Comedy Festival ragyogó színfolt London szórakoztató programjainak palettáján; egyetérthetünk abban, hogy kár lenne kihagyni.

Reigl Angéla