Friss hírek

Szabadulásra fel!

Szabadulásra fel!

2014. 12. 03.






Elgondolkodtál már azon, mire elegendő 60 perc? Az mind nagyon jó, ha tudod, hogyan kell használni a számítógépet, de az agyad gyorsan pörög a modern technikai vívmányok nélkül? Tudsz olyan jó lenni, mint Albert Einstein? Vagy olyan gyors és ravasz, mint egy macska? Ezekkel a mondatokkal várják a londoni The Escape Hunt Experience honlapján az érdeklődőket.

Szabadulós játékoktól hemzseg mára az internet -egyes állítások szerint egyenesen Magyarországról indult világhódító útjára a játék, így aki izgalmakra vágyik, netán kirabolna egy bankot, vagy megmentené a sárkányoktól a királylányt, de ezt lehetetlennek érzi a valló életben, annak szabad a pálya, 60 percre bátran átszellemülhet, és részt vehet legvadabb álmaiban!

A londoni The Escape Hunt Experience 10 különböző szerepben várja az érdeklődőket, 4 különböző helyszínen, melyek mindegyike a népszerű Londont mutatja be. Gyilkosság a hálószobában, emberrablás a nappaliban, lopás a laboratóriumból? Igen, ezek csupán a főbb vonulatok a játékoknak. Ki vagy Te? Gyilkos, nyomozó, vagy áldozat? Rabló, vagy elrabolandó? Tolvaj, vagy detektív, aki felgöngyölíti az egész ügyet? Csak rajtad áll, meg tudod -e oldani a rendelkezésre álló idő alatt, és britek Bond-jává, Sherlock-ká válsz-e erre az egy órára.

Ez a londoni időtöltés ideális program a csapatépítésre, egy kis családi/baráti fejtörésre, ha pedig Titeket inkább a versenyszellem éltet, akkor se keseregj, foglalj le két külön szobát, és mérjétek össze a tudásotokat, (nem mellesleg a szerencséteket), és lássuk, ki lesz a jobb, ki teljesíti először a rá váró feladatokat!

London a leglátogatottabb város a világon, ha turisztikai szemmel nézzük, valamint 2011-óta a Divat fővárosa címet is viseli, és sok mindent kínál (a londoni Nevezetességeket mi is bemutatjuk Nektek hétről hétre), azonban a The Escape Hunt Experience merőben másfajta szórakozást nyújt a nagy “turistáskodás” közben! A szervezők mellesleg a 60 perc letelte után el is mondják, szerintük mit érdemes megnézni a Temzementi városból.

Garantáltan remek csapatépítő program, emellett pedig még a problémamegoldó képességet is fejleszti, nem beszélve az adrenalinbombáról!

Játékra fel, Irány London, a kihívás teljesítése csak Rátok vár!

Riczik Petra